2022

2022

Bandeau til gardin vævet i uld, guldtråd og silke. Klik på billedet for at se en større version.

Dejlig lun plaid vævet i uld og mohair. Klik på billedet for at se en større version.

Lune tørklæder i mohair- og silkebouclé. Klik på billedet for at se en større version.

Kuvert-delere. Ligger på bordet imellem pladserne. Vævet i reps, trend i bomuld 14/3 og islæt i bomuld 14/3 og klude. Kilk på billedet for at se en større version.

Viskestykker med bort i Huck Lace. Lidt old school, men sjovt at væve. Bomuld og hør. Klik på billedet for at se en større version.

Viskestykker i bomuld/bambus og hør. Bindingen er skiftevis 2/2 kipper og lærred. Klik på billedet for at se en større version.

Nærbillede af kludetæppe på 3 partier. Klik på billedet for at se en større version.

Stropper til viskestykker - vævet på båndvæv. Bomuld i trend og hør i islæt. Klik på billedet for at se en større version.

Tæt på træer. Mit bidrag til borgerinddragende projekt på Kunstmuseet Trapholt i Kolding. Stoffet er vævet i rester af bomuldsgarn og forestiller et udsnit af et blad fra olieplanten. Se mere her: TÆT PÅ TRÆER Klik på billedet for at se en større version.

Stropper til viskestykker - vævet på båndvæv. Bomuld i trend og hør i islæt. Klik på billedet for at se en større version.

Viskestykker i bomuld og hør, vævet i drejl i kippervariation. Klik på billedet for at se en større version.

Juletræstæppe vævet i bomuld, uld, jute og videobånd. Bindetrådsvæv på 3 partier. Klik på billedet for at se en større version.